Gyerek matricák "tengeri lények" papír

Cikkszám
57392
Tartalom8 matrica / 1 oldal
  • 8 tengerkék, csillogó gyerekmatrica 1 íven
  • Kifejezetten gyerekeknek: tökéletes meglepetés/ajándék születésnapi partikra
  • Színes nyomtatott papírmatricák csillogó glitterrel
  • FSC® tanúsítvánnyal: felelős erdőgazdálkodással kezelt erdők
  • Németországban készült!
  • Gyerek matricák "tengeri lények" 57392
  • Gyerek matricák "tengeri lények" 57392
  • Gyerek matricák "tengeri lények" 57392
  • Gyerek matricák "tengeri lények" 57392

Leírás

Kék, kék, kék, kék, ez a tenger! Az óceán eme tengerkék lakói a kéket választják kedvenc színüknek: a medúzák, a delfinek és a csikóhalak olyan kéken ragyognak, mint a nagy kék tenger. Ezek a matricák tökéletes kis apróságok ajándéknak, hiszen a gyönyörű, kék csillogó matricák a gyerekek szemét is csillogásra késztetik, ígérjük!

A gyönyörű gyerekmatricák 8 különböző, kék tengeri élőlény-mintával és csillogó, glitteres hatással ideálisak kis meglepetésként, ajándékba gyerekszülinapi partikon, vagy motivációként, hogy a házi feladat egy kicsit jobban menjen. A gyerekek játszhatnak vagy barkácsolhatnak a matricákkal, felragaszthatják őket iskolai eszközeikre, mint pl. füzetekre, tolltartóra vagy iskolatáskára. A kis szuper-matricás hősök gyűjthetik és elcserélhetik a matricákat a barátaikkal. A szeretettel megtervezett gyerekmatricák kiváló minőségű, FSC® tanúsítvánnyal rendelkező papírból készülnek, 3 év feletti gyerekek számára gyermekbiztosak, CE jelöléssel ellátottak, és külső laboratóriumok által rendszeresen teszteltek és igazoltak.

A fenntarthatóság fontos számunkra! A környezetbarát matricákhoz FSC® tanúsítvánnyal rendelkező, felelősen kezelt erdőkből származó papírt használunk. A nyersanyagok kiválasztásakor, valamint a gyártás és a hulladékkezelés során is vigyázunk a természetre. Németországban készült. Ezeket a matricákat a felső-bajorországi Oberlaindernben található klímasemleges telephelyünkön gyártjuk (a CO2-kibocsátást tanúsított klímaprojektek kompenzálják).

A Z-Design bizonyított márkaminőséget szállít az egész család számára a klasszikusoktól a trendi és innovatív termékekig - bátran megbízhat benne.

Vigyázat: 3 év alatti gyermekek számára nem alkalmas, apró részek lenyelhetők. Tartsa meg a csomagolást.

Tulajdonságok

Alapanyagpapír
Ragasztó típusatartós
Színkék
Formastancolt
Tartalom8 matrica / 1 oldal
fenntarthatósági termékFSC, Made in Germany