Matrica szett mélyhűtőhöz papír

Cikkszám
51038
Tartalom384 címke / 24 oldal
  • 384 fagyasztócímke 24 íves készletben
  • Hőmérsékletálló -50°C-tól +70°C-ig, alkalmazási hőmérséklet -20°C-ig
  • Kiváló minőségű, FSC® tanúsítvánnyal rendelkező papíranyag 4 színben
  • Hidegtűrő, tartós ragasztó és hőmérsékletálló
  • Németországban készült - Felső-Bajorországban, klímasemlegesen gyártva
  • Matrica szett mélyhűtőhöz 51038 Tartalom: 384 címke / 24 oldal
  • Matrica szett mélyhűtőhöz 51038
  • Matrica szett mélyhűtőhöz 51038 Tartalom: 384 címke / 24 oldal
  • Matrica szett mélyhűtőhöz 51038

Leírás

Tegyél rendet a fagyasztóban! Címkézz fel mindent a fagyasztóban extra alaposan - így még hosszú idő után is tudod, hogy mi lehet ez a homályos csomó a műanyag zacskóban, és pontosan mikor került oda! A 28 x 36 mm méretű, 4 különböző színű fagyasztócímkénk ideális a mélyhűtőrekeszben található mindenféle dolog felcímkézésére, és -50°C-tól +70°C-ig hőmérsékletálló, valamint -20°C-ig alkalmazható, még enyhe fagyás esetén is. Ez a mélyhűtő címke készlet egyszerűen ideális, hatékony és produktív!

A hőálló fagyasztócímkék nem csak a mélyhűtőben lévő különböző tárolóedények és zacskók címkézéséhez ideálisak, hanem a hűtőszekrényben történő címkézéshez is. Ez a 24 lapos készlet összesen 384 fagyasztócímkét tartalmaz a takaros címkézéshez: 4 színben a színben összehangolt rendszerezéshez, kiváló minőségű, FSC® tanúsítvánnyal rendelkező papíron. Egyszerűen írj rá tollal.

A fenntarthatóság fontos számunkra! A környezetbarát matricákhoz FSC® tanúsítvánnyal rendelkező, felelősen kezelt erdőkből származó papírt használunk. A nyersanyagok kiválasztásakor, valamint a gyártás és a hulladékkezelés során egyaránt vigyázunk a természetre. Ezeket a matricákat a felső-bajorországi Oberlaindernben található, klímasemleges telephelyünkön gyártjuk (a CO2-kibocsátást tanúsított klímaprojektek kompenzálják).
A kartonból készült műanyagmentes csomagolás (több mint 90%-ban újrahasznosított tartalommal) nemcsak környezetbarát, hanem nagyon praktikus is: könnyen kezelhető és visszazárható, így a matricák tisztán és biztonságosan tárolhatók.

A Z-Design bizonyított márkaminőséget nyújt az egész család számára a klasszikusoktól a trendi és innovatív termékekig - bátran megbízhat benne.

Tulajdonságok

Alapanyagpapír
Ragasztó típusatartós
Színfehér, kék, zöld, levendula, piros
Formakerekített sarkú, négyszögletes
Tartalom384 címke / 24 oldal
fenntarthatósági termékFSC, Made in Germany
fenntarthatósági csomagolásÚjrahasznosított anyagból készült, Újrahasznosítható