Matrica szett "Motiváció" papír

51033
Tartalom504 matrica / 12 oldal
Matrica szett "Motiváció" 51033 Tartalom: 504 matrica / 12 oldal
Matrica szett "Motiváció" 51033 Ø 15 mm
Matrica szett "Motiváció" 51033 Tartalom: 504 matrica / 12 oldal
Matrica szett "Motiváció" 51033 Ø 15 mm
  • 504 színes motivációs matrica gyerekeknek 12 íves készletben
  • Iskolába, óvodába és otthonra: matricák a jutalmazáshoz és motivációhoz
  • Különböző színes és vicces minták gyerekeknek
  • FSC® tanúsított papír, színes nyomtatással és erős tapadással
  • Németországban készült - Felső-Bajorországban, klímasemlegesen gyártva
Leírás

Az iskola jó móka, hidd el! De ha mégis szükséged van egy kis extra motivációra és meggyőződésre: itt vannak a vicces és színes motivációs matricáink. Ezekkel a szülők és a pedagógusok is motiválhatják a gyerekeket, hogy megtegyék azt a bizonyos plusz lépést. A vidám minták nevető arcokkal mindig megérik a jutalmat!

A sokféle, színes motívummal ellátott, fenntartható motivációs matricák a szépen elkészített házi feladatokért helyet találnak a füzetben, a feladatlapon, valamint az iskolai vagy otthoni jutalmazási rendszerben is! Gyermekeid biztosan szívesebben csinálják majd a házi feladatot ezekkel a gyönyörű jutalmakkal. Ez a készlet összesen 12 lapot tartalmaz 504 motivációs matricával, amelyek kiváló minőségű, FSC® tanúsítvánnyal rendelkező papírból készültek.

A fenntarthatóság fontos számunkra! A környezetbarát matricákhoz FSC® tanúsítvánnyal rendelkező, felelősen kezelt erdőkből származó papírt használunk. A nyersanyagok kiválasztásakor, valamint a gyártás és a hulladékkezelés során egyaránt vigyázunk a természetre. Ezeket a matricákat a felső-bajorországi Oberlaindernben található, klímasemleges telephelyünkön gyártjuk (a CO2-kibocsátást tanúsított klímaprojektek kompenzálják).
A kartonból készült műanyagmentes csomagolás (több mint 90%-ban újrahasznosított tartalommal) nemcsak környezetbarát, hanem nagyon praktikus is: könnyen kezelhető és visszazárható, így a matricák tisztán és biztonságosan tárolhatók.

A Z-Design bizonyított márkaminőséget nyújt az egész család számára a klasszikusoktól a trendi és innovatív termékekig - bátran megbízhat benne.

Tulajdonságok
Alapanyagpapír
Ragasztó típusatartós
Színszínes
Formakör
MéretØ 15 mm
Tartalom504 matrica / 12 oldal
fenntarthatósági termékFSC, Made in Germany
fenntarthatósági csomagolásÚjrahasznosított anyagból készült, Újrahasznosítható