Négyszögletű címke szett papír

51040
Tartalom208 matrica / 26 oldal
Négyszögletű címke szett  51040 Tartalom: 208 matrica / 26 oldal
Négyszögletű címke szett  51040
Négyszögletű címke szett  51040 Tartalom: 208 matrica / 26 oldal
Négyszögletű címke szett  51040
  • 208 dekoratív címke (33x52 mm) 26 íves készletben
  • Ideális a konyhában és a háztartásban, a dekoratív címkézéshez
  • Fehér papír és természetes barna Kraft papír matricák címkézéshez
  • FSC® tanúsítvánnyal rendelkező papír, barna Kraft papír, 100%-ban újrahasznosított
  • Németországban készült - Felső-Bajorországban, klímasemlegesen gyártva
Leírás

A rendezettség is lehet nagyon dekoratív. Legyen szó tárolóedényekről, palackokról vagy dobozokról a konyhában és a háztartásban, ezek a gyönyörű, természetes megjelenésű matricák segítenek a dekoratív rendrakásban. A tökéletes címkéző készlet finom, természetes dizájnnal, természetes barna kraft vagy egyszerűen elegáns fehér papíron!

A címkék (33x52 mm) nem csak a konyhában található mindenféle tárolóedény feliratozásához ideálisak, mint például a kamrában található tárolóedények, pl. fűszeres üvegek, lekvárok és egyéb házi készítésű finomságok. Hanem szeretetteljes ajándékcsomagoláshoz, kártyák és levelek díszítéséhez és címkézéséhez, a vacsoraasztalra és a büféasztalra, valamint bármilyen címkézéshez az egész házban. Ez a 26 lapos készlet összesen 208 téglalap alakú címkét tartalmaz a dekoratív rendszerezéshez: csodálatosan finom kivitelben, kiváló minőségű, FSC® tanúsítvánnyal ellátott papíron. Egyszerűen írja meg címkéit egy tollal.

A fenntarthatóság fontos számunkra! A környezetbarát matricákhoz FSC® tanúsítvánnyal rendelkező, felelősen kezelt erdőkből származó papírt használunk. A nyersanyagok kiválasztásakor, valamint a gyártás és a hulladékkezelés során egyaránt vigyázunk a természetre. Ezeket a matricákat a felső-bajorországi Oberlaindernben található, klímasemleges telephelyünkön gyártjuk (a CO2-kibocsátást tanúsított klímaprojektek kompenzálják).
A kartonból készült műanyagmentes csomagolás (több mint 90%-ban újrahasznosított tartalommal) nemcsak környezetbarát, hanem nagyon praktikus is: könnyen kezelhető és visszazárható, így a matricák tisztán és biztonságosan tárolhatók.

A Z-Design bizonyított márkaminőséget nyújt az egész család számára a klasszikusoktól a trendi és innovatív termékekig - bátran megbízhat benne.

Tulajdonságok
Alapanyagpapír
Ragasztó típusatartós
Színfehér, barna
Formakerekített sarkú, négyszögletes
Tartalom208 matrica / 26 oldal
fenntarthatósági termékFSC, Made in Germany
fenntarthatósági csomagolásÚjrahasznosított anyagból készült, Újrahasznosítható