Tetoválás "trópusi" tetováló fólia

56939
Tartalom10 Tetoválások / 1 oldal
Tetoválás "trópusi" 56939
Tetoválás "trópusi" 56939
Tetoválás "trópusi" 56939
Tetoválás "trópusi" 56939
  • 10 ideiglenes, bőrbarát tetoválás gyönyörű madarakkal
  • Kifejezetten gyerekeknek: tökéletes meglepetés/ajándék születésnapi zsúrokra
  • Megtévesztően valósághű, vízálló és dermatológiailag tesztelt
  • Szuper könnyű: egyszerűen vízzel felvihető és olajjal eltávolítható
  • Németországban készült
Leírás

Menő tetoválások menő gyerekeknek!

Ha madár lennék és tudnék repülni! A fantasztikus és szeretettel megtervezett, gyönyörű, színes madarakkal díszített gyerek tetoválásoktól csillogni fognak a gyerekszemek! Lepd meg a gyerekeket ezzel az igazán menő ajándékkal a következő gyerekzsúron: a tetoválások minden buli abszolút fénypontjai lesznek - ajándékként, apró figyelmességként vagy ráadásként - ígérjük. Apropó, gyerekeknek, hősöknek, sellőknek, állatbarátoknak és egyéb felfedezőknek is kínálunk számtalan különböző motívumot és dizájnt, minden ízlés szerint :-)

A felhelyezés nagyon egyszerű: vágd ki a kedvenc motívumod, húzd le az átlátszó fóliát, vidd fel a bőrre, és nedves szivaccsal vagy ronggyal nyomd néhány másodpercig a tetoválásra, majd hagyd megszáradni. Ha a hercegnő hirtelen szívesebben lenne sellő, lovag, vagy inkább futballsztár, semmi gond: egyszerűen törölje le a tetoválást egy kis olajjal.

Extra magas minőséget biztosítunk: A tetoválások gyermekbiztosak, extra bőrkímélőek és bőrgyógyászatilag teszteltek. A magas minőséget külső laboratóriumok rendszeresen tesztelik és igazolják. Kisebb, 3 évnél idősebb gyerekek számára is alkalmasak. Az ideiglenes tetoválások a bőrre megtévesztően valódinak tűnnek, vízállóak és sokáig kitartanak a bőrön.
Jó szórakozást a tetováláshoz ;-)

A fenntarthatóság fontos számunkra! Németországban készült! A nyersanyagok kiválasztásakor, valamint a gyártás és a hulladékkezelés során is vigyázunk a természetre.

A Z-Design bizonyított márkaminőséget szállít az egész család számára a klasszikusoktól a trendi és innovatív termékekig - bátran megbízhat benne.

Vigyázat: 3 év alatti gyermekek számára nem alkalmas, apró részek lenyelhetők. Tartsa meg a csomagolást.
Vigyázat: 3 év alatti gyermekek számára nem alkalmas, az apró részek lenyelhetők. Tartsa meg a csomagolást.

Tulajdonságok
Alapanyagtetováló fólia
Ragasztó típusaolajjal eltávolítható
Színszínes
Termékjellemzővízálló
Tartalom10 Tetoválások / 1 oldal
fenntarthatósági termékMade in Germany
fenntarthatósági csomagolásÚjrahasznosítható